Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny
TSG

Evolution Hjälm Blue Flames

(1)
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Anatomisk formad.
High density injected ABS skal
Lättvikts EPS skyddskum
Lågtsittande passform för ökat skydd
14 ventilationshål
Utbytbar och tvättbar foder(2 sätt pr hjälm)
Justerbar klickspänne
Vikt: 459g
CE /EN1078 / CPSC certificerat (Till cykel och skate-användning)

TSG Evolution är en klassisk halfshell-hjälm, som efter att ha fått mycket beröm i skate-kretsar nu också har blivit moderne bland cyklister. Hjälmen kommer i en rad olika designs, och hos SkatePro har vi köpt hem ett stort parti, så vi kan erbjuda den till ett ytterst fördelaktig pris.

Det finns en lång rad billigare hjälmar i liknande design, men du får verkligen kvalitet för pengarna, när du köper en TSG Evolution hjälm. Dens låga vikt, anatomiska utforming, avancerade ventilationssystem och högkvalitets-foder gör den långt mer komfortabel än liknande hjälmar.

TSG Evolution är designat till och av professionella topp-skater, och välrdens mest kända skater genom tiderna, Tony Hawk, har bland annat också genom stora delar av sin karriere använt just denna hjälm, som har räddad honom vid flera tillfällen. Bland annat i 1999, där han, under en inspelning till en reklamfilm, föll lodrätt med huvudet först ned i asfalten, då han försökta att köra runt i en loop. Filmteamet var säkra på, att Tony hade blivit mycket allvarligt skadat, men efter få ögonblick reste han sig upp och skatade vidare…

TSG evolution har fått bra recensioner överallt, både när det kommer till säkerhet, komfort och design, så med denna hjälm kan du vara säker på, att huvudet är bra skyddat - och det ändå av ett stilrent designikon.

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (1)

"Fräck design med god passform men lite väl dyr.."
Rikard Lindau (Rydebäck) 31-05-2015
SkatePro