×
Meny

WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Raceskidor

1 par
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
Limited quantity available
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
Limited quantity available
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
Limited quantity available
St.
1 par
2 par
Limited quantity available
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Beskrivning

Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race Skis är högpresterande skidor för medelgoda och avancerade skidåkare som brinner för piståkning och racing. Deras mångsidiga och eleganta design gör dem utmärkta för carving och precision i backarna, och ger ultimat kontroll och respons även i höga hastigheter.

De här skidorna har designats och utvecklats med hjälp av tävlingsåkare i världsklass och har en kombination av banbrytande teknik och material av högsta kvalitet. I kärnan hittar du det förstklassiga materialet grafen, som är välkänt för sin exceptionella styrka och låga vikt. Denna kärna ger stabilitet och vridstyvhet, vilket säkerställer exakt kantgrepp och blixtsnabba övergångar från kant till kant för dynamisk skidåkning.

Skidorna har en sandwich-sidoväggskonstruktion med en full camber-profil som förbättrar kraftöverföringen och stabiliteten. De är utrustade med EMC (Energy Management Circuit)-teknik, en patenterad innovation som minskar vibrationerna för att ge mjukare skidåkning och mindre trötthet, så att skidåkarna kan åka längre och prestera bättre.

Med en midjebredd på 65 mm ger Head WC Rebels e-Speed Pro SW-skidorna utmärkt kanthållning och kontroll på all preparerad snö. Deras medellånga svängradie hjälper avancerade skidåkare att göra kraftfulla, exakta svängar med fart och effektivitet. Skidorna levereras förmonterade med FF 14 GW Race skidbindningar, som ger en säker och exakt anslutning till skidorna, vilket säkerställer optimal kraftöverföring och kontroll. Dessa bindningar är kompatibla med GripWalk, vilket ger extra bekvämlighet för skidåkare som använder GripWalk-pjäxor.

Oavsett om du är en erfaren skidåkare som vill förfina din teknik eller en tävlingsentusiast som strävar efter topprestanda kommer Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race Skis att lyfta din skidupplevelse i pisten till nya höjder.

Specifikationer

Årsmodell:
24/25
Bredd:
108/65/93 mm
Midje bredd:
65mm
Bästa användning:
Pist, Racing
Nivå:
Medelnivå, Avancerad
Prestanda:
100% on-pist
Radius:
20m, 5m
Core material:
Graphene
Profil:
Camber
Bindning:
Ingår
Typ av bindning:
GripWalk-bindningar
Kompatibla pjäxor:
GripWalk Pjäxor (ISO 23223)
DIN Intervall:
4.0-14.0
Extra Egenskaper:
EMC (Energy Management Circuit)
Kön:
Man, Kvinna, Unisex
Visa alla

SkatePro