×
Meny

WC e.Race Team SW + JRS 7.5 GW CA Raceskidor

1 par
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
Limited quantity available
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
Limited quantity available
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
Limited quantity available
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Beskrivning

Head WC e.Race Team SW + JRS 7.5 GW CA Race Skidor är ett perfekt val för junioråkare som vill ta sin skidåkning till nästa nivå.

Skidorna är designade med precision och prestanda i åtanke och har en tävlingsinspirerad design som ger exceptionell kontroll, stabilitet och kantgrepp i pisten. Skidornas Graphene-kärna erbjuder den perfekta blandningen av styvhet och lätthet, vilket säkerställer att de svarar snabbt på varje rörelse och kommando. EMC (Energy Management Circuit)-tekniken förbättrar stabiliteten ytterligare genom att minska vibrationerna, vilket resulterar i en jämn och kontrollerad åkning även i höga hastigheter.

Utrustade med den avancerade JRS 7.5 GW GripWalk Junior-bindningen erbjuder dessa skidor utmärkt kraftöverföring och säkerhet. Bindningarna är helt kompatibla med GripWalk Junior Boots (ISO 23223), vilket ger perfekt passform och komfort för unga skidåkare. Med en DIN-inställning på 2,0-7,5 kan bindningarna enkelt justeras för att passa olika skidåkningsförmågor.

UHM C Base ger exceptionell glidförmåga och hållbarhet. De här skidorna är designade för avancerade åkare som kräver bästa möjliga prestanda i backen. Upplev spänningen i att tävla med Head WC e.Race Team SW + JRS 7.5 GW CA Race Skidor.

Specifikationer

Årsmodell:
24/25
Bredd:
111/67/95 mm
Midje bredd:
67mm
Bästa användning:
Pist
Nivå:
Medelnivå, Avancerad
Prestanda:
100% on-pist
Radius:
10m, 8m
Core material:
Graphene
Bindning:
Ingår
Typ av bindning:
GripWalk-bindningar Junior
Kompatibla pjäxor:
GripWalk Junior Pjäxor (ISO 23223)
DIN Intervall:
2.0-7.5
Extra Egenskaper:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Kön:
Junior
Visa alla

SkatePro