×
Meny

WCR e-GS Rebels SW Raceskidor

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
Limited quantity available
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Beskrivning

Vi presenterar Head WCR e-GS Rebels SW Race Skis, förstahandsvalet för avancerade skidåkare som söker oöverträffad prestanda i backen. Med sin imponerande midjebredd på 65 mm och en mångsidig svängradie på 25,0 m erbjuder dessa skidor blixtsnabba kantövergångar, stabilitet och precision.

Skidorna är designade med den senaste tekniken och har en kraftfull kombination av kärnmaterial i trä och Graphene, vilket ger exceptionell styrka, vibrationsdämpning och respons. Dessutom innehåller skidorna Heads revolutionerande EMC (Energy Management Circuit)-teknik, vilket minskar vibrationerna ytterligare för en mjukare åkning. UHM C Base garanterar exceptionell hållbarhet och hastighet, vilket gör dem idealiska för att skära genom snön.

Head WCR e-GS Rebels SW Race-skidorna är noggrant utformade för att optimera kraft och kontroll. Oavsett om du skär rena linjer nerför de preparerade backarna eller tävlar genom utmanande banor ger dessa skidor en oslagbar upplevelse. De är idealiska för piståkning och racingentusiaster och tar prestanda till nya höjder, så att skidåkare kan tänja på sina gränser och erövra de mest krävande terrängerna.

Head Race-skidorna är inte bara exceptionella när det gäller prestanda utan även utseendemässigt. Med sin slående design och snygga finish vänder de huvuden vart du än går på berget. WCR e-GS Rebels SW Race Skis finns i flera olika storlekar och passar skidåkare med olika längd och förmåga.

Lyft din skidupplevelse till den ultimata nivån med Head WCR e-GS Rebels SW Race Skis. Släpp loss din fart och precision och erövra backarna med självförtroende. Missa inte din chans att äga ett par av dessa exceptionella tävlingsskidor och omdefiniera din skidåkning den här vintersäsongen.

Utan bindning - rekommenderas:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Specifikationer

Årsmodell:
24/25
Bredd:
102/65/86 mm
Midje bredd:
65mm
Bästa användning:
Pist, Racing
Nivå:
Avancerad
Prestanda:
100% on-pist
Radius:
25.0m
Core material:
Trä, Graphene
Profil:
Camber
Bindning:
Ingår inte
Extra Egenskaper:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Kön:
Unisex
Visa alla

SkatePro