×
Meny

WCR e-SL Rebel FIS SW Raceskidor

Nyhet
1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
Limited quantity available
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Beskrivning

Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race-skidor: Dominera pisterna med precision och fart.

Förbättra din skidåkning med de banbrytande Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race-skidorna, som är noggrant utformade för erfarna skidåkare som kräver det yttersta i prestanda och precision. Kliv in i dessa tävlingsfärdiga skidor och upplev oöverträffad kontroll och respons när du erövrar backarna.

Head WCR e-SL Rebel FIS SW-skidorna är designade med fokus på pist och racing och har en imponerande midjebredd på 68 mm, vilket ger blixtsnabba kant-till-kant-övergångar för oöverträffad manövrerbarhet. Konstruerade med en högpresterande kärna av trä, titan och grafen ger dessa skidor exceptionell stabilitet och kraftöverföring i varje sväng.

Heads innovativa EMC (Energy Management Circuit)-teknik förbättrar skidornas prestanda ytterligare genom att eliminera oönskade vibrationer och säkerställa smidig och kontrollerad åkning, även i höga hastigheter. Dessutom ger UHM C Base exceptionell hållbarhet och glid, så att du kan bibehålla hastighet och precision under hela åket.

Med en radie på 12,8 m är Head WCR e-SL Rebel FIS SW-skidorna perfekta för snabba och exakta svängar, vilket gör dem idealiska för avancerade skidåkare och tävlingsåkare som söker ultimat prestanda i preparerade backar. Bindningar ingår inte, vilket gör att du kan anpassa din setup efter dina preferenser.

Upplev spänningen i att åka skidor när du är som bäst - beställ Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race-skidor idag och släpp loss din tävlingsanda i backarna!

Uden bindning - rekommenderas:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Specifikationer

Årsmodell:
24/25
Bredd:
119/68/103 mm
Midje bredd:
68mm
Bästa användning:
Pist, Racing
Nivå:
Avancerad
Prestanda:
100% on-pist
Radius:
12.8m
Core material:
Trä, Titanal, Graphene
Profil:
Camber
Bindning:
Ingår inte
Extra Egenskaper:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Kön:
Unisex
Visa alla

SkatePro