×
Meny

Rise 75 Hockeyklubba

Nyhet
1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
7 styck
8 styck
9 styck
10+
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
7 styck
8 styck
9 styck
10+
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Beskrivning

Warrior Rise 75 Hockey Stick är det ultimata vapnet för spelare av rullhockey som kräver exakt noggrannhet och total kontroll på rinken.

Tillverkad med den exklusiva Sabre Taper, säkerställer denna klubba en stabil, kraftfull och kontrollerad frisättning, så att du kan leverera skott med oöverträffad precision från var som helst på banan.

Upplev en oöverträffad känsla för pucken med Minimus carbon flat weave carbon design. Den här klubban är designad för det moderna spelet och ger exceptionell kontroll och respons, vilket hjälper dig att ligga ett steg före konkurrenterna.

Konstruerad med R.L.C. 111 (Revolutionary Lightweight Construction) kombinerar den här klubban den senaste lättviktsfibertekniken och högkvalitativ kolfiberkonstruktion för oöverträffad styrka och spelbarhet. Gör dig redo att lyfta ditt spel till nya höjder med en klubba som är lika hållbar som den är lätt.

Ta kontroll över spelet med ett klibbigt mjukt grepp som låser dina händer på plats för bästa handkontroll. Håll dig lugn och självsäker, även under de mest intensiva ögonblicken i matchen, när du släpper loss din fulla potential med Warrior Rise 75 Hockey Stick.

Specifikationer

Blad Material:
Glasfiber, Carbon
Flex:
75
Klubba Längd:
152.4cm
Klubb Material:
Komposit Glasfiber och Kolfiber
Visa alla

SkatePro