×
Meny

Selects Rigid SCS LT Kickbike Clamp

(1)
Nyhet
1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
7 styck
8 styck
9 styck
10+
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Beskrivning

Vi presenterar höjdpunkten inom klämteknik för trick sparkcyklar - Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp. Tilt Sparkcyklar har överträffat sig själva med denna högkvalitativa clamp som tänjer på gränserna för prestanda och stil.

Denna SCS clamp har en elegant och robust design, konstruerad för att ge orubblig styvhet för de mest krävande förarna av sparkcyklar. Den är tillverkad av de finaste materialen och tål intensiva körsessioner och obevekliga grindar utan att kompromissa med sin integritet. Konstruktionen med fyra bultar säkerställer maximal stabilitet i stången, vilket ger dig självförtroende att utföra även de mest komplexa trick med precision.

Den medföljande bulten för kompression integreras sömlöst med SCS-systemet, vilket ger en solid och säker anslutning mellan din kickbike bars framgaffel och styrstång. Med en överdimensionerad innerdiameter på 35 mm passar denna clamp bekvämt för styren i standardstorlek. Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Clamp för trick sparkcyklar är det perfekta valet för medelgoda till avancerade förare som söker en förstklassig clamp som kombinerar styrka, stil och oöverträffad prestanda.

Specifikationer

SCS kompression:
Yes
Clamp innediameter:
35mm (Oversized)
Clamp storlek:
Quad
Kompression system ingår:
SCS
Starnut:
Ingår inte
Kompressions Bult:
Ingår
Compression bolt diameter:
8mm
Visa alla

recensioner   (1)

Det finns inga recensioner på svenska. Visa recensioner på andra språk (1 recensioner)

SkatePro