×
Meny

Selects Durare i.Shack Sparkcykel hjul 2-Pack

(1)
1 par
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
7 par
8 par
9 par
10+
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Köp som paketerbjudande

Beskrivning

Förbättra dina stunts med Selects Durare i.Shack Pro sparkcykel hjul från Tilt Scooters

Ta din trick sparkcykel körning till nästa nivå med de extraordinära Selects Durare i.Shack Pro sparkcykel hjulen designade av Tilt Scooters. Med en imponerande diameter på 110 mm ger dessa hjul en perfekt balans mellan hastighet och kontroll, oavsett om du grindar rails eller svävar genom luften.

Dessa ekrade hjul är tillverkade av högkvalitativt aluminium 6061 T6-material och erbjuder exceptionell hållbarhet och robusthet, så att du kan tänja på dina gränser utan bekymmer. De är också utrustade med förseglade kullager för att säkerställa smidig rullning och minskat underhåll, så att du kan koncentrera dig på att göra dina trick perfekta.

Med en generös hjulnavsbredd på 24 mm och kompatibel med en hjulbult på 8 mm passar dessa hjul sömlöst på de flesta sparkcykel hjul. Dessutom innehåller varje förpackning två hjul och spacers, så att du enkelt kan byta ut dina gamla hjul eller uppgradera din skoter. Gör dig redo att förhöja din sparkcykelupplevelse med de exceptionella Selects Durare i.Shack Pro sparkcykel hjulen. Släpp loss din fulla potential och erövra gatorna med Tilt Sparkcyklar!

Specifikationer

Hjul diameter:
110mm
Kullager:
Ingår
Kärna design:
Spoked
Hjul pr. packa:
2
Spacers:
Ingår
Kärna material:
Aluminium 6061 T6
Hjulets nav bredd:
24mm
Axel diameter:
8mm
Visa alla

recensioner   (1)

Det finns inga recensioner på svenska. Visa recensioner på andra språk (1 recensioner)

SkatePro