×
Meny

Bent Chetler Mini + M 10 GW Skidor Barn

1 par
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
Limited quantity available
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
Limited quantity available
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Köp som paketerbjudande

Beskrivning

Atomic Bent Chetler Mini + M 10 GW Barn skidor - Släpp loss ditt barns skidpotential

Atomics Bent Chetler Mini skidor med bindningar öppnar upp en värld av obegränsade skidäventyr för unga äventyrare som är redo att erövra vilken terräng som helst. Skidorna är utformade med en mångsidig midjebredd på 90 mm och utmärker sig på alla typer av snö, från nypreparerade backar till puderfyllda gläntor.

Densolite-kärnan, tillverkad av lätta och slitstarka material, ger en stabil plattform för stadig kontroll, medan Tip and Tail Rocker-profilen ger enkel flyt och förlåtelse i varierande förhållanden.

Säkerheten är av största vikt, och dessa skidor levereras med förmonterade M 10 GW bindningar, vilket garanterar en säker anslutning och kraftöverföring. Dessa bindningar är kompatibla med olika pjäxtyper, inklusive alpina vuxen- och juniorpjäxor, GripWalk-pjäxor och GripWalk Toe Pin-pjäxor, och passar växande unga skidåkare och olika pjäxpreferenser. DIN-inställningen på 3,0-10,0 möjliggör justerbar anpassning till ditt barns färdighetsnivå.

Slitstarka Cap Sidewalls förbättrar skidornas livslängd och minskar risken för sprickor för att hålla jämna steg med ditt barns obevekliga energi i backarna. De här skidorna är utformade för att ge glädje och utveckling till dem som vill få ut det mesta av vintern.

Specifikationer

Årsmodell:
24/25
Bredd:
128/90/119 mm
Midje bredd:
90mm
Bästa användning:
All Mountain, Park
Nivå:
Nybörjare, Medelnivå
Core material:
Densolite Core
Profil:
Tip och Tail Rocker
Bindning:
Ingår
Typ av bindning:
GripWalk-bindningar Junior
Kompatibla pjäxor:
Alpinpjäxor Adult (ISO 5355), Alpinpjäxor Junior (ISO 5355), GripWalk Pjäxor (ISO 23223), GripWalk Junior Pjäxor (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Turpjäxor (ISO 23223)
DIN Intervall:
3.0-10.0
Extra Egenskaper:
Dura Cap Sidewall
Bindning Längd:
NAmm
Visa alla

SkatePro