×
Meny

Four Pro Signature NMC Pink Powder Skidglasögon

1 par
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
Limited quantity available
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Köp som paketerbjudande

Beskrivning

Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder Ski Goggles är högpresterande skidglasögon designade för skidåkare och snowboardåkare som kräver det bästa inom optisk klarhet och skydd.

Dessa skidglasögon har en cylindrisk dubbellins med fotokromisk teknik som automatiskt justerar linsens nyans baserat på mängden solljus, vilket garanterar optimal synlighet under alla förhållanden. Linserna är tillverkade av högkvalitativt polykarbonatmaterial och är behandlade med en anti-fog-beläggning för att förhindra imma även under de mest intensiva aktiviteterna.

Four Pro Signature NMC skidglasögon har också ett Adaptive Tri-Layer Face Foam som formar sig efter ansiktets konturer för en bekväm och säker passform. Skidglasögonen är kompatibla med glasögon och levereras med en extra klar lins för förhållanden med svagt ljus.

Med sin snygga design, toppmoderna teknik och bekväma passform är Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder skidglasögon det perfekta valet för skidåkare och snowboardåkare som kräver det bästa i prestanda och skydd.

Specifikationer

Extra Egenskaper:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Hd Lens Technology, Cylindrical Lens, Double Lens, Over The Glass Compatible, Photochromic Lens
Ansiktsstorlek:
One Size
Lins vädertyp:
Solsken
Utbytbar lins:
Ja
Lins:
FOUR PRO HD PHOTO LENS AMBER
Plats till glasögon under (OTG):
Ja
Inkl. extra lins:
Ja
Extra lins:
FOUR PRO CLEAR LENS - 84%
Visa alla

SkatePro