×
Meny

Count Junior Spherical Skidglasögon

1 par
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
Limited quantity available
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
Limited quantity available
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
Limited quantity available
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Köp som paketerbjudande

Beskrivning

Ge dig ut i backen med Atomic Count Junior Spherical skidglasögon och upplev exceptionell klarhet och skydd. Dessa skidglasögon är designade för unga skidåkare och har en sfärisk lins för ett brett synfält, vilket säkerställer att de inte missar en enda detalj på berget.

Utrustade med Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam ger skidglasögonen en bekväm och säker passform, medan Live Fit-ramen bekvämt anpassar sig till ansiktets konturer. Super Oleophobic- och Hydrophobic-beläggningar ser till att vatten, smuts och olja stöts bort, vilket ger en klar sikt i alla förhållanden.

Anti Fog-beläggningen förhindrar imma, så att du kan fokusera på skidåkningen utan distraktioner. Den silikonbelagda remmen håller skidglasögonen säkert på plats, även under de mest intensiva åken. Atomic Count Junior Spherical skidglasögon är perfekta för soliga dagar på berget och erbjuder en oöverträffad skidupplevelse för unga äventyrare.

Specifikationer

Extra Egenskaper:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Live Fit Frame, Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Anti Fog, Silicone-coated Strap
Ansiktsstorlek:
Junior
Lins vädertyp:
Solsken
Utbytbar lins:
Nej
Visa alla

SkatePro