×
Meny

Durden RIG Reflect Skidglasögon

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
Limited quantity available
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
Limited quantity available
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
Limited quantity available
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Köp som paketerbjudande

Beskrivning

Sweet Protection Durden RIG Reflect skidglasögon kombinerar retroinspiration och modern design för att leverera en oöverträffad skidupplevelse med ett utökat synfält. Dessa skidglasögon har en elegant design med låg profil och en 1,3 mm tjock cylindrisk lins till överlägsen klarhet. De är utrustade med vår exklusiva RIG®-linsteknik och erbjuder förbättrad kontrast, minskad färgförvrängning och minimerad ögontrötthet, vilket ger optimal prestanda i backen.

Skidglasögonen har ett unikt gränssnitt för linskrok längst ned till ett enkelt linsbyte. Komfort och hållbarhet har prioriterats med ventilationsskum laminerat på insidan av ramen. Hjälmen, som är smart monterad på utsidan av ramen, garanterar en perfekt passform med Sweet Protection-hjälmar.

Ytterligare egenskaper är en superoleofob och hydrofob beläggning som stöter bort vatten, smuts och skit, och 100% UV-skydd till skydd för dina ögon. Med en överdimensionerad design och en vikt på endast 141 gram ger dessa skidglasögon exceptionell täckning och komfort under alla dina skidäventyr. Upplev oöverträffad klarhet, komfort och stil med Sweet Protection Durden RIG Reflect skidglasögon.

Specifikationer

Extra Egenskaper:
Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Rig(Retina Illumination Grading)
Ansiktsstorlek:
One Size
Lins vädertyp:
Molnigt, Delvist molnigt, Solsken
Utbytbar lins:
Ja
Lins:
RIG 1.3 mm thick cylindrical lens
Plats till glasögon under (OTG):
Ja
Hjälmkompatibel:
Ja
Ventilationssytem:
Ja
Vikt:
141g
Visa alla

SkatePro