×
Meny

Freeflex 11 GW Race Plate Skidor Bindningar

1 par
St.
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
7 par
8 par
9 par
10+
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Beskrivning

Head Freeflex 11 GW Race Plate skidbindningar är en högpresterande bindning designad för erfarna skidåkare som söker maximal kontroll och precision i backen. Den har ett unikt Freeflex Pro-system för bindningar som ger en jämn, konsekvent flex för optimal prestanda. Detta garanterar maximal kraftöverföring och respons, så att du kan göra snabba, exakta svängar med självförtroende.

Bindningarna är tillverkade av lätta, hållbara material och har en bredare bromsarm på 85 mm, vilket ger utmärkt stabilitet och kontroll. GripWalk-bindningarna är kompatibla med alla GripWalk-stövlar (ISO 23223), vilket ger en säker och bekväm passform. För extra bekvämlighet har bindningarna en lättanvänd step-in-design som gör det snabbt och enkelt att få på och av skidorna.

Med ett DIN-inställningsområde på 3,0-11,0 kan Head Freeflex 11 GW Race Plate skidbindningar justeras för att passa skidåkare på alla nivåer, från nybörjare till experter. De är idealiska för användning i pisten och för tävling, och erbjuder den perfekta balansen mellan prestanda och kontroll för en spännande skidupplevelse.


Endast för skidor med monteringsplatta

Specifikationer

Årsmodell:
24/25
Typ av bindning:
GripWalk-bindningar
Kompatibla pjäxor:
GripWalk Pjäxor (ISO 23223)
Bromsarmens Bredd:
85mm
Vikt:
1130g
DIN Intervall:
3.0-11.0
Bästa användning:
Race, Piste
Stand Height:
21mm
Visa alla

SkatePro