×
Meny

Freeflex 14 GW Race Plate Skidbindningar

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
7 styck
8 styck
9 styck
10+
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Beskrivning

Head Freeflex 14 GW Race Plate skidbindningar är tävlingsklara bindningar i toppklass. Dessa högpresterande bindningar är utformade för erfarna skidåkare som kräver det bästa när det gäller kraft, kontroll och precision.

Bindningarna är kompatibla med GripWalk-pjäxor och har ett inställningsområde på 4-14 DIN, vilket gör dem lämpliga för ett brett spektrum av skidåkare. De har också en bromsbredd på 85 mm, vilket gör dem idealiska för de flesta moderna skidor. Freeflex 14 GW bindningarna har också en 21 mm ståhöjd, vilket ger utmärkt stabilitet och kantkontroll.

Head Freeflex 14 GW Race Plate skidbindningar är tillverkade av lättviktsmaterial och väger bara 1170 g, vilket säkerställer att de inte tynger ner dig i backen. De är också otroligt enkla att justera och använda, så att du kan komma ut på snön snabbt och säkert.

Sammantaget är Head Freeflex 14 GW Race Plate skidbindningar ett utmärkt val för avancerade och erfarna skidåkare som letar efter högpresterande bindningar som ger optimal kraft, kontroll och precision för en spännande och rolig skidupplevelse.

Endast för skidor med monteringsplatta

Specifikationer

Årsmodell:
24/25
Typ av bindning:
GripWalk-bindningar
Kompatibla pjäxor:
GripWalk Pjäxor (ISO 23223)
Bromsarmens Bredd:
85mm
Vikt:
1170g
DIN Intervall:
4.0-14.00
Bästa användning:
Race, Piste
Stand Height:
21mm
Visa alla

SkatePro