×
Meny
Db

Roamer Duffel Väska 60L

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
7 styck
8 styck
9 styck
10+
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Beskrivning

Vi introducerar Db Roamer Duffel Bag 60L, den ultimata reskamraten för äventyrsentusiaster.

Den här mångsidiga väskan är tillverkad av slitstark polyester, vilket gör att den klarar alla resor. Med en rymlig kapacitet på 60 liter ger den gott om plats för alla dina reseförnödenheter, oavsett om du åker på en weekendresa eller en längre ryggsäck.

Db Roamer sticker ut med sin innovativa design, som sömlöst övergår från en traditionell väska till en bekväm ryggsäck. Denna funktion gör att du enkelt kan växla mellan olika bärstilar, beroende på vad du föredrar eller vilken terräng du möter under dina resor.

Väskan är genomtänkt designad och har en mängd olika fack för att hålla ordning på dina tillhörigheter. Du kommer enkelt åt dina resedokument och småsaker i den främre blixtlåsförsedda fickan, medan huvudfacket erbjuder gott om plats för kläder, utrustning och andra viktiga saker. Väskan har också en invändig nätficka, perfekt för förvaring av ömtåliga föremål eller för att hålla din elektronik säker.

Upplev oöverträffad komfort under dina resor med Db Roamer Duffel Bag 60L. Dess justerbara axelskydd och vadderade ryggpanel ger en bekväm passform, även när du bär en tung last. Oavsett om du korsar livliga stadsgator eller utforskar avlägsna vildmarksstigar, garanterar denna väska både stil och funktionalitet.

Kompromissa inte med kvalitet och mångsidighet under ditt nästa äventyr. Välj Db Roamer Duffel Bag 60L, symbolen för hållbarhet, komfort och bekvämlighet. Gå på upptäcktsfärd med självförtroende och vet att du har den perfekta reskamraten vid din sida.

Specifikationer

Volym:
60 l
Vikt:
988g
Typ:
Duffel / backpack combo
Invändig Lining:
Polyester
Material Ytterskal:
Polyester
Visa alla

SkatePro