×
Meny
Yes

420 PH Snowboard

Outlet - Produkten har kosmetiska fel
1 styck
St.
1 styck
Limited quantity available
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Köp som paketerbjudande

Beskrivning

Förbered dig för den ultimata freeride-upplevelsen med YES. 420 PH Snowboard! Den här brädan är designad med skicklighet och precision och erbjuder en perfekt balans för åkare på avancerade nivåer. Brädans riktade form och medium flex på 8 ger maximal stabilitet och kontroll, så att du tryggt kan erövra all terräng på berget.

Weightless Core-tekniken säkerställer att brädan förblir otroligt lätt, vilket ökar din manövrerbarhet utan att kompromissa med styrka och hållbarhet. Den sintrade basen med Bi-Radial Sidecut förbättrar dessutom din hastighet ytterligare, så att du kan glida genom snön utan ansträngning. Brädan har en Rocker- och Flat-profil som enkelt absorberar stötar och förbättrar stabiliteten. Det standardmonterade 4x4- och 2x4-kompatibla monteringssystemet ger mångsidig kompatibilitet med de flesta bindningar på marknaden. Observera att bindningar inte ingår i brädan.

Oavsett om du kör i puder eller carvar genom preparerade backar, YES. 420 PH Snowboard tillgodoser alla dina freeride-önskemål. Brädan finns i en tidlös svartvit design och utstrålar både stil och sofistikering. Unisexdesignen gör att brädan är perfekt för både män och kvinnor. Missa inte din chans att uppleva den ultimata spänningen med snowboardåkning - lägg vantarna på YES. 420 PH Snowboard idag och öppna upp för en värld av spänning i backen!

Specifikationer

Snowboard Flex:
8
Kärna:
Weightless Core
Bas:
Sintered
Extra Egenskaper:
Bi-Radial sidecut
Bindings system:
Standard (4x4), 2 x 4
Form:
Directional
Nivå:
Avancerad
Riding Style:
Freeride
Bredd:
Standard
Profil:
Rocker, Flat
Bindning:
Ingår inte
Kön:
Unisex
Visa alla

SkatePro