×
Meny

Switchback 27 Ryggsäck

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
Limited quantity available
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Beskrivning

Gör dig redo för ditt nästa vinteräventyr med Ortovox Switchback 27 ryggsäck. Oavsett om du åker skidor, snowboard eller snöskor, ger den här lätta och mångsidiga ryggsäcken den perfekta förvaringslösningen för alla dina väsentligheter.

Med en rymlig kapacitet på 27 liter kan Switchback 27 enkelt rymma allt du behöver för en dag i backen. Huvudfacket har en rullstängning som ger enkel åtkomst till din utrustning, medan de många ytterfickorna håller mindre föremål organiserade och inom räckhåll. Det finns också ett särskilt fack för din lavinsäkerhetsutrustning, så att du snabbt kan komma åt den i en nödsituation.

Komfort är nyckeln när du är ute på berget, och Switchback 27 levererar med sina bekväma, ergonomiskt formade skuldror och justerbara bröstrem. Den vadderade ryggpanelen ger extra stöd och andningsförmåga, så att du håller dig bekväm även under långa vandringar eller utmanande nedförsbackar.

Switchback 27 är också fullpackad med genomtänkta funktioner som gör din tid på berget mer njutbar. Den har ett integrerat hjälmnät för enkel förvaring av hjälmen, samt ett fästsystem för isyxa och rep för att säkra din viktigaste utrustning. Kompatibiliteten med vätskesystem säkerställer att du kan hålla dig hydrerad under hela äventyret, och nyckelhållaren håller dina nycklar säkra och lättillgängliga.

Missa inte den perfekta följeslagaren för ditt nästa vintersportäventyr. Välj Ortovox Switchback 27 ryggsäck och upplev den ultimata kombinationen av funktionalitet, komfort och stil.

Specifikationer

Ryggsäckens egenskaper:
Fäste för hike stav, Integrated Helmet Net, Kompatibel med vätskesystem, Band vid brösted med signalvisselpipa, Fäste för rep, Ögla för isyxa, Bröstrem, Ergonomiskt formade axelremmar, Hållare till nyckel, Fäste för isyxa/stavar, Gear loop
Väskans vikt:
890g
Visa alla

SkatePro