×
Meny

Swithback 32 Ryggsäck

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
Limited quantity available
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Beskrivning

Gör dig redo för nästa äventyr i backcountry med den pålitliga Ortovox Swithback 32 ryggsäcken. Denna mycket funktionella och mångsidiga ryggsäck från ORTOVOX Avalanche Equipment är utformad för att uppfylla behoven hos krävande friåkare och skidåkare.

Med en kapacitet på 32 liter ger Swithback 32 gott om lagringsutrymme för din viktiga utrustning, inklusive din lavinsäkerhetsutrustning. Det separata säkerhetsfacket ger snabb och enkel åtkomst till din lavinsond, spade och andra säkerhetsdetaljer. Det integrerade hjälmfacket förvarar hjälmen när du inte har den på dig, medan vätskesystemets kompatibilitet håller dig hydrerad under dina turer.

Komfort och bekvämlighet har prioriterats i Swithback 32:s design. Det bekväma bärsystemet, komplett med en bröstrem med signalvisselpipa och en höftbältesficka, ger exceptionell komfort och stabilitet även i utmanande terräng. Packningens många fästalternativ gör att du säkert kan bära dina vandringsstavar, isyxa och annan utrustning.

Låt inte elementen hålla dig tillbaka! Swithback 32 har vattentäta dragkedjor och en förstärkt botten, vilket ger ett tillförlitligt skydd för dina tillhörigheter under alla förhållanden. Den lätta och slitstarka konstruktionen garanterar lång livslängd och tillförlitlighet för dina äventyr i backcountry.

Lita på Ortovox, ett ledande varumärke inom lavinsäkerhet, för att ge dig en pålitlig följeslagare för dina offpistutforskningar. Skaffa Ortovox Swithback 32 ryggsäck och ta din terrängupplevelse till nästa nivå.

Specifikationer

Ryggsäckens egenskaper:
Fäste för hike stav, Integrated Helmet Net, Kompatibel med vätskesystem, Band vid brösted med signalvisselpipa, Fäste för rep, Ögla för isyxa, Hållare till nyckel, Separat Säkerhets Utrymme, Fäste för isyxa/stavar, Hip belt pocket
Väskans vikt:
1050
Visa alla

SkatePro